Wie ben ik

Mijn naam is Marlies van der Horst, geboren in 1962 en moeder van 4 kinderen. Ik woon met mijn gezin in Amersfoort.

Al vanaf mijn jeugd hielden alternatieve geneeswijzen en spiritualiteit mij bezig. Als klein meisje had ik een onzichtbaar vriendje. Toen ik groter werd heb ik dit lang afgedaan als onzin, tot ik een aantal jaren geleden in contact kwam met mijn gids. 
Sindsdien krijg ik steeds vaker boodschappen door die van belang zijn voor mijn cliënten. 

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen ontwikkeld op het gebied van meditatie, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Een overzicht vindt u onder het kopje aanbod.

Zodra je leert luisteren naar jezelf, kies je wat bij je past. Ik wil je heel graag helpen om jouw eigen, unieke weg te vinden. 

Voor het zakelijke aanbod verwijs ik u graag naar www.pasadera.nl

Levensovertuiging

In de loop van de jaren ben ik steeds breder gaan kijken. Ik heb verschillende religies onderzocht en geleerd dat de grondslag steeds hetzelfde is: leven vanuit liefde, vertrouwen en respect. Ik ben dan ook erg blij als je een richting hebt kunnen vinden die je houvast biedt en inspireert.

Mijn persoonlijke overtuiging is dat het niet uitmaakt of je gelooft in God, Godinnen of het Universum; uiteindelijk, als je diep genoeg spit, komt het allemaal overeen. Hier op aarde hebben wij een beperkte blik, waardoor we het Goddelijke of Universele in een aardse vorm gieten waarmee we kunnen werken.

Werkwijze

Ik werk vanuit hoop, liefde en vertrouwen: hoewel je niet altijd invloed hebt op de gebeurtenissen, heb je altijd een keuze  in de manier waarop je ermee omgaat. Zodra je in je eigen kracht staat, maak je keuzes die bij jou horen. Ik heb mensen keuzes zien maken die door iedereen veroordeeld werden, waaruit de prachtigste dingen voortkwamen. Die keuzes zijn vanuit de mens zelf gemaakt.

In onze hectische maatschappij zijn er steeds meer mensen op zoek naar rust en naar zichzelf. 

Misschien voel je al een poosje dat je niet gelukkig bent. Of er zijn lichamelijke klachten die je confronteren met de dingen in je leven waarmee je niet gelukkig bent.

Mijn overtuiging is dat geest en lichaam zo nauw met elkaar verbonden zijn, dat disbalans op het ene vlak altijd doorwerkt op het andere vlak.

Door middel van workshops, trainingen en consulten wil ik je helpen de kwaliteit van je leven te verhogen en in harmonie met jezelf en je leefomstandigheden te leven.

Marlies is als een warme douche. Een van de meest hartelijke, liefdevolle en oprechte mensen die ik ken.
Ze straalt enorme rust en tegelijkertijd enorme kracht uit.
Ik hoop nog lang van haar persoonlijkheid en wijsheid te mogen leren.
Marielle